22 Jump Street – Min typ av film

Jag har en speciell typ av filmsmak som inte alltid delas av mina närmsta vänner. När vi väl kommer loss och ska se bio tillsammans så brukar det alltid vara delade åsikter om vilken film vi ska se. På en sida är jag oftast själv och på den andra sidan är övriga :)

De ser gärna romantiska drama-filmer och om de väl vill se en komedi så ska den också vara romantisk. Det faller liksom inte dem i smaken och se en action-komedi eller någon annan tramsig komedi utan det måste kärlek.

22 Jump Street är en film jag vill se och jag vet redan nu att det bildas en motståndarrörelse för att stoppa mig. Den här gången kan de i alla fall inte påstå att där inte är kärlek och partnerskap med.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *