Förnya sovrummet med en vit sängram

Sovrummet är för mig en helig plats som ska kännas fridfull, städad och mysig. Det ska gå att få oväntat besök utan att springa och stänga sovrumsdörren varje gång.

Det är för mig också viktigt att det är en plats man känner att man kan koppla av på och jag vet att många gillar att titta på sina telefoner i sovrummet eller kanske t.o.m. ha en TV där. Detta är något jag inte alls gillar och istället har jag en läslampa med ett ljus som inte är allt för vitt utan mer gult vilket lätt kan göra en sömnig. Vilket också är exakt det jag vill bli om jag ska sova och det är kväll.

Men för att lyfta känslan i sovrummet så har jag nu beställt en sängram som är exakt som den ovan. En vit sängram kommer passa in perfekt i mitt sovrum.

Bilden ovan känns väldigt svart-vit och jag har betydligt mer färger i min inredning än det men sängramen i sig tycker jag är riktigt snygg. Jag bara hoppas sänggaveln på sängramen är så bra som den ser ut att vara på bilden. Det är konstläder vilket jag tycker är helt okej men det får gärna ser naturligt ut.

Det ska bli intressant att se i alla fall. Eftersom jag beställt online så kan jag alltid returnera den i värsta fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *