Laddat upp inför Andra Chansen i Melodifestivalen

Melodifestivalen-hbg

På lördag den 7 mars så kommer andra chansen i årets Melodifestival att sändas från Helsingborg i Skåne. Jag följer Melodifestivalen med ett stort intresse och missar helst ingen deltävling och absolut ingen final. Men det gör inte mina vänner eller familj heller så det brukar inte vara något problem :)

I år tycker jag oförtjänta låtar har gått direkt till final och låtar som absolut förtjänat andra chansen har åkt ut direkt. Black Swan tyckte jag var bland de bästa t.ex. i förra veckans deltävling, men uppenbarligen delar inte alla samma åsikter som mig. Pojkbandet (glömt namnet) som gick direkt till final var riktigt dåliga. Dålig låt och dåligt artisteri.

Ska bli kul och följa finalen om lite mer än en vecka och som tur är går nu även Let’s Dance på TV4 så man får ännu mer att se på.

Nu har jag i alla fall varit och handlat massa gott inför helgen (god mat, chips o.s.v.).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *