Min syster får ansiktsmask i present

ansiktsmaskNu har syrran fyllt år och jag drabbades av ett långvarigt hjärnstillestånd där jag inte alls kunde komma på vad jag skulle köpa till henne. En vuxen person har liksom redan allt den vill ha som man kan köpa för 300 kronor.

Jag brukar dock vara duktig på att komma på saker som man kanske vill ha och behöver men aldrig riktigt prioriterat. Det kan vara allt ifrån roliga sällskapsspel till köksredskap som man annars inte skulle lägga pengar på. Presentkort med blomma har varit den klassiska fall-back presenten om man körde fast helt och hållet. Men nu gav jag det förra året för jag inte hade tid att komma på något annat då så nu kunde jag ju inte komma med samma :D

Som tur är löste det sig och jag hittade till sist en present av en slump. Jag läste en artikel om att göra skönhetsbehandlingar i hemmet med ansiktsmasker som antingen färdiga produkter eller med recept som man själva kokade ihop. Jag blev genast själv nyfiken på detta och tänkte att nu när hösten närmar sig så kanske det kan vara skönt att krypa ner i ett varmt badkar, lägga en ansiktsmask och skämma bort sin kropp och själ lite.

Efter lite sökande hittade jag snabbt en butik där man kan köpa ansiktsmask online till ett ganska rimligt pris. Där fanns även lite roliga tillbehör för att t.ex. ta upp pormaskar. Jag har själv en pormaskklämmare men de gör ganska ont och jag såg att det även fanns en batteridriven vakuumsugare för detta.

Hur som helst slutade det med att jag beställde lite olika ansiktsmasker och lite andra tillbehör som jag dels kan använda själv men även som jag slog in som present till syrran.

Nu har jag inte gett henne presenten ännu så därför tänker jag schemalägga detta inlägg så hon inte kan läsa vad hon ska få (om hon nu tittar in här). Om allt går bra och om jag kommer ihåg det så ska jag berätta vad jag och hon tyckte om ansiktsmaskerna senare. Jag kommer nog inte använda mina förrän i höst och jag hade tänkt prova att köra en gång i veckan under en månadstid för att utvärdera hur bra det blir.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *