Ny madrass till sängen efter ryggbesvär

tryckavlastande bäddmadrassJag har haft lite ont i ryggen till och från den senaste tiden. Jag har känt mig väldigt stel i hela partiet runt skulderbladen och även haft ont vissa dagar.

Jag uppsökte läkare för att vara på säkra sidan men det är varken diskbråck eller ryggskott så det är bra. Däremot trodde han att det var sängen som kanske var dålig och det håller jag nog med om. Den har följt med ett tag nu och även om det inte är någon dålig budgetsäng så känns det betydligt mjukare än när vi köpte den.

Kontentan är helt enkelt att madrassen behöver bytas. Den ger dåligt stöd idag och det spelar ingen roll om man ligger på rygg, mage eller sida för det blir inte bra oavsett. Jag har tidigare tittat lite på sängar online och när jag väl haft vägarna förbi Mio så har jag passat på att prova några nya madrasser som de har och de känns verkligen bra.

Men läkaren rekommenderade mig att jag skulle få en säng med bra tryckavlastning då jag verkar behöva det. Madrasserna på Mio är säkert bra men deras säljare vet inte vad de pratar om tyvärr så jag har vänt mig till något annat alternativ – nämligen att titta online.

En intressant e-butik är http://www.zomna.se/ som är specialister på just tryckavlastande bäddmadrasser och kuddar. De tillverkas i ett skum som formar sig efter kroppen så belastningen blir jämn över hela kroppen. Det är en enorm fördel för mig som har ont och eftersom man spenderar så mycket tid i sängen bör man inte tveka på att unna sig det som är rätt för en.

Antingen provat jag med min gamla madrass och köper en tryckavlastande bäddmadrass och lägger ovanpå. Tyvärr tror jag inte detta kommer fungera vilket gör att det lutar mer åt att köpa en ny kontinentalmadrass och sedan en tryckavlastande bäddmadrass från Zomna. I kombination bör det vara det bästa jag kan ha just nu.

Jag har provat tillräckligt många madrasser för att veta att jag i alla fall bör titta på Medium-Fast. Så det borde inte vara något problem att handla online och dessutom finns det ångerrätt och kund-nöjdhetsgarantier att utnyttja vid behov.

En reaktion till “Ny madrass till sängen efter ryggbesvär

 1. Hej
  Tack för din text.
  Har du köpt madrassen? Och i så fall är du nöjd?
  Jag har också ryggbesbär och borde köpa en ny madrass.

  Mvh,
  Sheida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *