Semester i Lindvallen, Sälen

Lindvallen Sälen

Nu har vi ”äntligen” kommit hem från en skidsemester i Lindvallen, Sälen. Det är kanske inte rätt ord att använda ”äntligen” när man haft en fantastiskt rolig veckan med mycket skidåkning med några riktigt bra dagar, men jag känner mig helt mör i kroppen och hemresan tog ju ett antal timmar den med.

Veckan började bra med två dagar med klarblå himmel och ytterligare dagar med endast lite nederbörd och relativt varmt i förhållande till vad man kan få om man har otur. Oftast låg temperaturen runt -5 till -7 vilket är riktigt bra. En dag var det bara -1 när jag kollade men snön hade mycket sämre glid då och den snön som landade på mig började smälta vilket gjorde skidjackan blöt. Trångt i torkskåpet blev det på lunchen kan man säga :)

Hur som helst är vi riktigt nöjda. En solsemester har man inga problem att åka iväg 2-3 veckor, men en skidsemester är man verkligen nöjd efter en vecka. Hoppas det blir en resa nästa år med. Njut av bilden, den är från toppen på Gustav-backen med värmestugan/restaurangen precis intill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *