Vi ska köpa våningssäng

Vi ska investera i en våningssäng till barnen så det blir mer plats över till lekyta. I och med att två av barnen delar sovrum tills vidare så är det förmodligen det bästa valet. Min första tanke var att det skulle vara synd om dem, men barn älskar våningssängar. Det blir helt plötsligt lite roligare att gå och lägga sig om kvällarna, i alla fall till en början 🙂

våningssängJag minns själv när jag vill liten och mina föräldrar var nyskilda. Då delade jag och min bror rum till en början och sov just i en våningssäng. Extremt praktiskt!

Jag har surfat runt en del och hittade en hel del bra alternativ på denna hemsidan:
http://xn--vningssngar-r8ag.nu/

Jag trodde först att IKEA skulle vara ett bra val, men deras utbud på våningssängar är extremt dåligt. Där finns endast ett par modeller att välja mellan, när det finns ett tiotal intressanta modeller på nätbutiker.

Jag vill gärna ha en vit säng då jag tycker det är stilrent, tidslöst, snyggt och så matchar det givetvis många andra möbler som finns i deras rum 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *