Är detta en bra träningsklocka?

Jag försöker vara aktiv i min vardag och även få in några träningspass varje vecka. Det är dock inte så lätt men jag brukar lyckas få in 2-3 träningspass vanligtvis.

I min träning räknar jag inte in de gånger jag får chansen till Power Walk utan det är mer löpning, gruppträning och gymmet som ingår här.

Jag skulle vilja ha en träningsklocka eller ett fitnessarmband som kan hjälpa mig med min träning och där jag kan se tillbaka och veta hur bra jag tränat för en månad. Det hade även varit bra om den kunde uppskatta hur mycket kalorier som jag förbränner på en dag.

Min löpning består idag främst av lite jogg och jag brukar springa mellan 5-7 km. Jag gjorde Midnattsloppet i Göteborg i somras och det var faktisk18t superkul så jag hade hoppats att kunna bli lite bättre till 2017. Så jag vill ha en bra träningsklocka som kan hjälpa mig på vägen dit.

Jag har läst lite om olika modeller och jag har fastnat lite för Garmin Forerunner 235. Jag tycker dels att den är väldigt snygg och samtidigt kan den läsa av min puls vid handleden. Jag känner inte alls för att ha ett pulsband på mig och jag tycker det bara verkar vara jobbigt.

Vad tror ni om den löparklockan från Garmin? Skulle den kunna vara något?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *