Dimman klarnar upp inför dagen

dimman-klarnar-upp

I morse när jag gick upp ur sängen så var det som en vit-grå vägg som låg framför varje fönster. I själva verket var det givetvis en väldigt tät dimma som lämnade allt åt fantasin. Det hade kunnat vandra en stor dinosaurie förbi och jag hade inte kunnat se någonting. Man hade väl känt vibrationerna i marken men vad man trott om det? En väldigt annorlunda jordbävning kanske.

Nu börjar klockan närma sig 11 och dimman börjar dra sig söderut och spricka upp. Jag har bara väntat på detta så jag kan gå en runda bort om lekplatsen, ta en fika innan jag beger mig hemåt till brors bostad igen (där jag tillfället befinner mig för lite kritisk miljöväxling som mamma :) )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *