Har tandblekning blivit vardagsmat?

Tycker mina tänder har blivit lite gula på sista tiden och kom ihåg att jag provade tandblekning med ett lyckat resultat för 4-5 år sedan. Så jag tänkte varför inte ta en titt på det igen?

Men saker och ting har förändrats verkar det som. Förr läste om tandblekningsprodukter i var och varannan blogg man stötte på men nu ser jag knappt någonting om det. Ändå verkar det finnas fler typer av tandblekning av välja mellan än vad det fanns när jag provade senast.

Pepsodent-White-Now-MenVi ska heller inte tala om alla tandkrämsprodukter med whitening-effekter som man ser i butiker och även på TV. Det får mig alltid att tänka på Pepsodent White Now Men som är en tandkräm avsett att bleka tänderna för män. Fungerar den inte på kvinnor? Eller fungerar den inte alls kanske? Känner man sig mer man om man har en tandkräm som är avsedd för män? Jag förstår inte…

Ett tag kändes det nästan lite tabu att använda sig av tandblekning och även om jag inte hör något om det längre så tycker jag ändå att alla får vitare och vitare tänder.

Hur som helst funderar jag på att prova igen. Jag har inte så många lagningar i tänderna så jag tror jag ganska enkelt kan få ett bra resultat av att bleka tänderna hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *