Letat efter bra städfirma i Stockholm

städfirma stockholmMitt liv är allt för komplicerat för att denna bloggen ska lyckas ge någon bra övergripande bild av mitt liv. Men mitt senaste projekt har varit att titta efter en riktigt bra städfirma i Stockholm med bra service och trevlig personal. Det finns en hel del städfirmor i Stockholm så det tar en stund att gå igenom de företagen som finns och dessutom prata med dem i telefon. Dessutom avbryts mitt arbete titt som tätt med akuta saker att fixa i hushållet.

Efter att ha surfat runt på nätet ett tag och pratar med en handfull företag så hittade jag en städfirma i Stockholm som passade mina behov. Städfirman måste hålla en hög kvalitet och ta ansvar för städning och det som städas. Om någon skada skulle uppstå i samband med städningen är det viktigt att städföretaget har en försäkring som täcker detta. Jag har varit med om detta tidigare där man valt den billigaste städfirman som endast är en liten enskild firma som inte har detta skyddet. Om något dyrt skulle förstöras eller om t.ex. flera fönster repas vid en fönsterputs så sätter man städfirman i en jobbig situation om man vill ha ersättning för detta och de inte är försäkrade. Sånt kan sluta i en lång rättsprocess där det blir ett enda kackel om vem som har burit ansvaret.

Att man efter skattereduktion (RUT) endast betalar från ca 170 kronor per timme för hemstädning är ett mycket prisvärt alternativ för ändamålet. Tanken är att hushållet ska genomgå en städning varje vecka på ca 2 timmar och en gång i månaden utförs en storstädning istället. Perfekt för de hushållen som har lite extra slantar att lägga på detta och på så sätt få mer fritid över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *