Min locktång har gjort sitt…

Min locktång har gjort sitt och tog sina sista andetag i helgen som gick . Det har varit en trogen vän under många år och jag vet inte riktigt om jag kommer kunna hitta en värdig ersättare. Det kan kännas hemskt att så kort inpå en bortgång prata om att den ska ersättas men efter att den trillat i golvet så många gånger och överlevt är jag säker på att den inte är överdrivet känslig.

Det var en röd OBH Nordica locktång som jag hade, men det hade varit kul att prova något annat. Jag har hört att det finns betydligt bättre val och när man nu sörjer bortgången kanske jag behöver skämma bort mig med något bra 😀

locktång-från-ghdMitt yngre jag besökte titt som tätt frisören och jag tror att hon använde sig av en variant från ghd. Inte helt säker på om det var en locktång, en plattång eller bådadera. Jag tror dock att jag ska ta en titt på några modeller därifrån och sedan beställa något online. Efter lite googlande hittade jag en hemsida som verkar ha en del intressanta produkttips på locktänger och även ett par från ghd.

Tyvärr verkar det som att ghd inte har någon locktång i den bemärkelsen som jag är van vid. Deras produkter är mer stylingverktyg som fungerar för att både platta och locka håret. Jag såg en video där de använde en ghd plattång och gjorde jättefina lockar genom att böja plattången. Såg väldigt enkelt ut och jag tror nästan det är så min frisör gjorde.

Lockar ni håret? Vad använder ni då för något stylingverktyg? Ska jag satsa på en ghd? Förmodligen hinner ingen svara innan jag köper, för jag behöver verkligen en ny 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *